Meteen naar de inhoud

Feestdagen

Steun lokale ondernemers én verwen je medewerkers rond de feestdagen!

Kom naar Het Lokaal! We hebben diverse bijzondere activiteiten en producten om de Kerst compleet en vooral Lokaal te maken. 

feestdagen kerstpakket

Zoveel lekkere, ambachtelijke en lokale producten. Het aanbod in de winkel in Het Lokaal is zó divers: ideaal voor een kerstpakket-op-maat! Met keuze uit meer dan 1.200 producten is het alsof je in één groot kerstpakket rondloopt. En dat kan dus ook, jouw medewerkers kunnen tijdens een VIP avond zelf hun eigen pakket shoppen. 

Wil je dat wij een pakket voor je samenstellen? Dat kan uiteraard ook! We hebben al enkele standaardpakketten voor je samengesteld. Is dat niet helemaal wat je zoekt? Geef ons jouw wensen en budget door, dan doen wij een voorstel wat daar bij past. 

Oudjaarsborrel…mét shoptegoed?

Het jaar feestelijk afsluiten met je collega’s?  Hoe mooi is het als iedereen naar huis gaat met een persoonlijk eindejaarspakket? Smaken verschillen nu eenmaal. Organiseer een Kerst-, oudjaars- of nieuwjaarsborrel bij Het Lokaal. Tussendoor kiezen je collega’s, met een vastgesteld budget, in onze winkel een eigen pakket. Gezellig & praktisch!

Een andere manier om medewerkers zelf een cadeau te laten kiezen: De Lokale Cadeaukaarten. Deze kaarten zijn verkrijgbaar alle mogelijke bedragen. De cadeaukaarten hoef je niet in één keer uit te geven. Ze zijn in te wisselen in de winkel, maar ook in het restaurant. Natuurlijk kunnen de kaarten ook in combinatie met een cadeaupakket.

Iedereen hetzelfde pakket?

We doen op deze pagina een paar voorstellen (onder dit artikel), van kleine pakketten tot goed gevulde boxen. Wil je een andere samenstelling? We vullen ook pakketten op maat. Kom langs, dan kiezen we samen de lekkerste producten voor jouw kerstgeschenk.

Mail of bel ons om jouw wensen te bespreken!