Meteen naar de inhoud

Lunchbox

Lunch samen met collega’s. Dat kan gewoon ‘op de zaak’, want we bezorgen de lunchbox. We kunnen ook in Het Lokaal de tafel vast dekken. Even de deur uit en lunchen in een andere omgeving.

lunchbox

Neem jij je eigen lunch mee naar kantoor? Veel mensen eten ‘even snel’ aan het bureau, maar dat is helemaal niet zo goed! Samen lunchen, even uit het werkritme stappen en gezellig met je collega’s aan tafel. Dat is niet alleen gezellig, maar ook gezond! Het Lokaal biedt de Lokale Lunchbox. Bezorgd op de zaak. Maar we kunnen ook de tafel dekken in Het Lokaal. Stap even uit de werkomgeving en schuif bij ons aan in het restaurant! 

Lunchbox bezorgd op de werkplek

Brood van Elsenburg & Sebastiani Broodmakers. Vleeswaren, kaas, zoet beleg, zuivel en sap. Een volledige lunch, je moet alleen zelf je brood smeren. We bieden een standaard lunchbox, die je kunt uitbreiden met extra producten, voor een meer uitgebreide lunch. Kijk onderaan deze pagina wat er in de basisbox zit.

(Hoewel het brood dagvers het allerlekkerst is, kun je de box prima bewaren. Zo kun je met minder personen een paar dagen lunchen met dezelfde lunchbox)

De lunchbox is beschikbaar vanaf 10 personen. Als extra kun je soep, fruit, luxe beleg of zoetigheid bestellen. Voor de extra’s geldt geen minimaal aantal. Zo kan de één kiezen voor fruit, de ander voor soep…of geen extra’s. We bezorgen tussen 9 en 12 uur, zodat je op tijd de tafel kunt dekken.

Bestel de lunchbox via onze webwinkel. In het afrekenproces kies je een bezorgdatum.

Lunchen @ Het Lokaal

Willen jullie even de deur uit, en lekker a la carte ‘uit eten’? Reserveer een tafel via onze website of bel even als je met meer dan vijf personen wilt komen eten. Je kunt natuurlijk ook tijdens een vergadering in een van onze vergaderruimtes even de benen strekken en lunchen in ons restaurant.